De Ultieme Corporate Recruiter | De Selectie Recruitment Academy | Hoorn | Noord-Holland

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een gave baan en word jij graag uitgedaagd op vakinhoudelijk, fysiek én mentaal vlak? Haal jij graag het maximale uit jezelf? Wij bieden een mooie kans aan ambitieuze, ondernemende en sportief ingestelde personen die aan het werk willen binnen het prachtige vak van corporate recruitment en zich (verder) willen ontwikkelen tot de beste op hun vakgebied. Als jij een aantal jaar ervaring hebt als intercedent of commercieel recruiter en een verdiepingsslag wil maken, dan zit je bij De Selectie Recruitment Academy helemaal op je plek!


Succesgarantie: 100% trefzeker!

Wij bieden een ‘opleidingsprogramma on-the-job’ waarin jij alles leert over corporate recruitment en de beschikbare tools. De Selectie staat voor 100% trefzeker en wij nemen jou graag mee in ons totale-recruitment-principe zodat jij na onze trainingen en persoonlijke begeleiding de mogelijkheid krijgt om ook 100% succesvol te zijn. Je krijgt de kans om alles wat jij leert ook direct in de praktijk toe te passen. Dit is namelijk de allerbeste leerschool. Tijdens jouw opleiding ga je als corporate recruiter aan de slag bij drie verschillende bedrijven zodat jij een goed beeld krijgt van de diversiteit in branches en organisaties. Na het afronden van de De Selectie Recruitment Academy ben jij niet alleen een volwaardig corporate recruiter, je weet ook bij wat voor bedrijf jij je thuis voelt.


Tijdens dit opleidingsprogramma leren wij jou binnen 3x6 maanden de kneepjes van het vak en leiden wij jou op tot een vakvolwassen recruiter die voor 100% voor- en namens de klant werft. Wij leiden je dus niet op tot commerciële bureau recruiter of ander type arbeidsbemiddelaar, dat is namelijk niet het spel waar wij blij van worden. Ben jij nu een commerciële bureau recruiter of recruitment consultant? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om je te laten ‘omscholen’. 😀


Opleiding tot de Ultimate Recruiter
Tijdens dit traject leer je alles over ons vak zoals personal branding, recruitment marketing, doelgroep analyse, vacature intake, adviesgesprekken, recruitment-tooling, arbeidsmarktcommunicatie, wervende teksten schrijven, werken-bij-website, ATS, boolean search, sourcing, interviewtechnieken, aanbiedingsgesprekken, on boarding, strategisch recruitment, employer branding, talentpools en het organiseren van kandidaat events. En meer, want ook wij blijven continu op zoek naar nieuwe tools en ontwikkelingen die ons beter maken in ons vak en voegen deze graag toe aan onze recruitment skill- en toolset. Maar dat is niet alles. Bij De Selectie Recruitment Academy leer je veel meer dan vakinhoudelijke zaken. De Ultimate Recruiter weet het beste uit zichzelf te halen. Wij werken daarom ook met MBTI (leer jezelf kennen) en besteden ook veel aandacht aan jouw fysieke en mentale training. Vitaliteit en balans zijn zijn belangrijk om blijvend goed te presteren. Sparren, een training over voeding, yoga, spinning en de Wim Hof methode inclusief ijsbad-challenge maken deze opleiding compleet én bijzonder (gaaf)!


Wat bieden wij jou? 

  • Een betaald opleidingstraject om een top recruiter te worden. 
  • Een sportieve werkplek in Hoorn en een prachtige werkplek op hoog niveau in Zwolle
  • Een iPhone, MacBook en een LinkedIn Recruiter Seat
  • Auto van de zaak
  • Een bruto maandsalaris tussen de 2300 en 3350 euro per maand o.b.v. 40-uur


En dan?

Na deze opleiding ben jij klaar voor het echte werk. Jij gaat aan de slag als corporate recruiter op een plek waar jij denkt dat jij het beste tot jouw recht komt. Dat kan zijn bij een van de bedrijven waar jij hebt gewerkt tijdens de opleiding, maar dat kan ook ergens anders zijn. Of misschien wel bij De Selectie?


Klaar voor de training en de wedstrijd

Dit traject is niet voor iedereen weggelegd. Om in aanmerking te komen voor een plek in De Selectie is het ontzettend belangrijk dat je in ons team past. Je hebt dan ook een hart voor het recruitment vak en een drive om te presteren en te scoren. Je bent ondernemend, flexibel, zelfstandig, communicatief vaardig en pakt jouw eigen verantwoordelijkheid. Jij legt de lat hoog voor jezelf én voor jouw collega’s om je heen. Zo maken wij elkaar steeds beter.


Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan bij De Selectie Recruitment Academy? Klik dan op de onderstaande button om op deze vacature te solliciteren. Wil je meer weten over deze baan of heb je vragen n.a.v. de vacature? Martin vertelt je het graag, app of bel hem op 06 19362826.


De Selectie

De Selectie is een ambitieuze, snelgroeiende en innovatieve organisatie die uitblinkt op het gebied van corporate recruitment en recruitment marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat het vinden van goed personeel veel beter kan. Wij staan voor professioneel, strategisch en duurzaam recruitment met als doel betere matches, snelle procedures en dat tegen lagere kosten. Met verschillende recruitment gerelateerde diensten, passend bij de vraag van de klant, werken en werven wij altijd samen met andere mooie organisaties.

Ready?

De Ultieme Recruiter. Kun jij deze titel aan?